Klein geiten/kippen verblijf

Bestel je eens wat auto’s zit er één tussen met wat schade aan de ramen en het dak. Wat te doen hiermee? Een auto sloperij? Oud ijzer boer? Nee zonde daar is deze auto toch echt nog te mooi voor. Weet je wat we gebruiken hem als een kippenhok. Hiervoor het model nog wel iets verder gesloopt dan dat deze al was. Zo is een deur en de kofferklep losgesneden om deze in geopende toestand weer terug te plaatsen. Dit zodat de kippen plaats kunnen vinden in de auto, daartoe is in de auto op de bodem ook een laagje stro/hooi geplaatst. Van een paar reststukjes styreen zijn loopplanken gemaakt zodat de kippen de auto in kunnen lopen. Verder is de auto nog voorzien van een roestig uiterlijk (verdunde bruine verf). En zijn de wielen los gesneden om deze schuin eronder weer terug te monteren (door de wielen gezakt).
Om het verblijf heen is een hek geplaatst welke is gemaakt van messingdraad welke is voorzien van horrengaas met paaltjes uit een stip styreen. Dit alles is geplaatst op een oud stukje afgedankt gras. Om de beschadigingen aan de auto af te dekken is een stuk zeil (dun op kleur geschilderd plastic) over de auto en het hekwerk gespannen. In werkelijkheid zouden de geiten hieronder kunnen schuilen.
Om het model helemaal af te maken zijn er wat witte vlekken op de loopplanken en auto gemaakt om vervuiling door de uitwerpselen van de kippen na te bootsen.