Mercedes dealer (Faller 130344)

Showroom

Voorzien van RGB LED's boven de draaiplateau's. Deze verlichting wisselt automatisch van kleur. Bij de herbouw vervangen door gewoon neutrale witte verlichting.


Nadat het bouwpakket een paar jaar ingepakt heeft gezetten in een verhuisdoos is het witte plastic wat geel geworden. Daarom zal dit model opnieuw worden opgebouwd en weer wit worden gemaakt.
Garage

Faller Mercedes garage/werkplaats voorzien van LED verlichting. En daarbij ook een poppetje welke bezig is met laswerkzaamheden aan een auto. Elektronica op basis van een Atmel attiny45 microcontroller. Deze zorgt ervoor dat het laswerk random wordt uitgevoerd. De originele vaste bruggen zijn uit de bodemplaat verwijderd. De Mercedes en de brug waar deze opstaat komen uit een Mini diorama setje van Busch. Deel van de gereedschappen in de garage komt uit het Faller bouwpakket, een ander deel komt uit een setje van met garage inrichting van Preiser.130344+344 = 222189

Door het samenvoegen van twee van de (130)344 sets kan een bouwwerk worden gemaakt wat lijkt op de N schaal tegenhanger 222189.